Regina Daniëlle Fotografie in 2014

2014 is een mooi jaar geweest. Een jaar waarin ik 7 prachtige bruiloften mocht fotograferen en 2 newbornshoot. Weer een geweldige ervaring! 

Het jaar begon op 11 april als trouwfotograaf bij de bruiloft van Jan & Angung in Leeuwarden in de Koperentuin. 

Jan & Angung

Daarna volgde in juni een mooie bruiloft in Leeuwarden, Post Plaza.

Regina Daniëlle Fotografie

Juni was een drukke maand want snel daarop volgde ook een prachtige bruiloft, waar ik als trouwfotograaf was in Overijssel (Meppel / Hasselt).

Regina Daniëlle Fotografie

Toen ik dacht dat ik voorlopig geen bruiloften meer op de planning had, kreeg ik juist in die periode nog een aantal aanvragen voor trouwfotografie! Waarop de bruiloft van Sieberen & Ineke volgde in Witmarsum, Sneek & Bolsward.

Regina Daniëlle Fotografie

In september volgenden er ook nog 2 mooie bruiloften in Leeuwarden en een in Workum & Sneek

Regina Daniëlle Fotografie                    Regina Daniëlle Fotografie

En om het trouwfotografie seizoen mooi af te sluiten was de laatste bruiloft van Jurjen & Deborah in Ysbrechtum & Sneek. Tevens was de foto van Jurjen en Deborah ook de meest populaire foto op de facebook pagina van Regina Daniëlle Fotografie. Deze foto had een bereik van 2.328 mensen!

Regina Daniëlle Fotografie

Ik hoop in 2015 weer heel wat bruiloften te mogen fotograferen en newbornshoots! In Friesland maar ja wie weet ook wel in andere provincies! Amsterdam staat namelijk op de 3e plaats waar de meeste bezoekers van mijn website uit komen haha. 

Trouwen jullie misschien wel in 2015 en zijn jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf in Leeuwarden, Friesland of dus misschien wel in een andere stad/ provincie? Mail me gerust als jullie vragen hebben, en ik kan ook altijd vrijblijvend langskomen om meer informatie te geven!  Of verwachten jullie een kindje en zijn jullie geïnteresseerd in een newbornshoot?  Vul dan het contact formulier in op de website of mail naar info@reginadanielle.nl

Op naar weer een mooi jaar, een 2015 waarin weer hopelijk prachtige bruiloften zullen plaats vinden en al die mooie herinneringen weer kunnen worden vastgelegd!